top of page

VIRTUAL CAREER DAYS 
HITTA DIN NÄSTA UTMANING HÄR 

Letar du efter jobb, praktik, traineeprogram eller exjobb?

Virtual Career Days är Sveriges första virtuella karriärplattform i 3D-miljö – en mötesplats där du som student, nyutexaminerad eller arbetssökande får knyta kontakter med arbetsgivare virtuellt.

Helt gratis. Helt online.

Träffa din nästa arbetsgivare virtuellt. Helt gratis.

Den 25 oktober 2022 slog vi upp dörrarna till Sveriges största digitala rekryteringsevent. Plattformen står nu öppen året om för dig som är student, nyexad eller arbetssökande. I vår virtuella plattform möter du arbetsgivare från hela Sverige, som letar efter nya talanger som du. Det är helt kostnadsfritt att delta!

Home: About

LADDA UPP DITT CV

Vid registrering i vår virtuella plattform laddar du upp ditt CV som gör det enkelt för rätt rekryterare att hitta dig.  Sen är det bara att börja Interagera med potentiella arbetsgivare i en häftig 3D-miljö, vi utlovar en unik användarupplevelse 

MATCHAS MOT RÄTT ARBETSGIVARE

Genom matchningsteknik hittar du rätt arbetsgivare snabbare. Du får en matchningsprocent för varje utställare, så du vet vilka som har erbjudanden som passar just dig, din kompetens och det du söker.  

NÄTVERKA!

Plattformen är byggd för att skapa engagemang och underlätta kommunikation, för att du enkelt ska kunna bygga nya relationer med arbetsgivare, exempel via chat eller  videosamtal under våra live-event eller ta del av föreläsningar.

SÖK JOBB OCH TA DEL AV ERBJUDANDEN

Under hela året kan du på plats anmäla intresse för en praktikplats eller söka aktuella jobb. Du kan även ta del av andra erbjudanden som förinspelade föreläsningar och goodie bags med rabatter och dyl.

En virtuell arena för din karriär

Den 25 oktober 2022 slog vi upp portarna till Sveriges första virtuella rekryteringsplattform. Vi rivstartade med en branschöverskridande rekryteringsmässa som vi kommer anordna två gånger per år, nästa stora event är den 16 mars. 

Under året kommer vi löpande bjuda in dig till till olika LIVE-event i form av branschspecifika mingel, men även resten av året står vårt digitala hus öppet för besök och då kan du när som helst leta information om arbetsgivare, se lediga jobb och skicka in intresseanmälningar, ta del av föreläsningar och gratiskurser.  Vi hoppas kunna erbjuda en virtuell plattform som inte bara bjuder på inspiration och nätverkande, utan även blir språngbrädan till ditt drömjobb. 

roundtables.png

Hur fungerar ett digitalt rekryteringsevent?

Du kanske aldrig varit på en digital mässa tidigare? Ingen fara! Så här enkelt är det:

Som student registrerar du dig i vår digitala plattform och laddar upp ditt CV (frivilligt, men gör det enklare för arbetsgivare att hitta kanidater med rätt kompetens). Du går in i den virtuella mässhallarna och besöker de utställare du finner intressanta. I deras montrar hittar du informationsmaterial, videos och deras aktuella studenterbjudanden och jobbannonser. U