top of page
FV.gradient.bg.png
VC.logo.vit.big.png

Framtidsverket & Virtual Days
vi som står bakom Virtual Career Days

DIGITALT. NYSKAPANDE. HÅLLBART.

Framtidsverket är en brygga mellan studenter och arbetsliv där vi sedan starten 2012 hjälpt offentlig sektor att rekrytera och knyta kontakt med framtidens medarbetare. Sedan 2015 genomför vi några av Sveriges största mässa Framtidsmässan och andra event för offentlig sektor med kompetensförsörjning, nyskapande och hållbarhet som budord. Nu tar vi steget och breddar våra tjänster genom att inkludera arbetsgivare även inom privat sektor under Virtual Career Days. 

Vårt fokus ligger på digitala event, då vår virtuella plattform skapar nya möjligheter för såväl arbetssökande som arbetsgivare när det kommer till kompetensförsörjning och utveckling. 

FRAMTIDSVERKET + VIRTUAL DAYS

Sedan 2021 ägs Framtidsverket av Lansera Virtual Events AB / Virtual Days. Men Framtidsverkets vision och syfte består. Framtidsverket ska fortsätta att stärka offentlig sektor och få fler unga att välja en karriär inom det offentliga. Virtual Days vision är att hjälpa organisationer att ställa om digitalt, främst för miljö och klimatets skull, men även för att kunna inkludera fler, nå fler och kunna påverka mer. Vi är övertygande om att det är en perfekt matchning, för att kunna jobba vidare med Framtidsverket vision, att locka fler unga till offentlig sektor, öka er attraktionskraft och stärka era organisationer.

virtualdays side text black .png
Lina Högemark VD

Lina Högemark

VD, Framtidsverket

lina.hogemark@
framtidsverket.com

veronica1.png

Veronica Fasth

Kundansvarig

veronica.fasth@
framtidsverket.com

filip.jpg

Filip Törner

Kundansvarig

filip@
virtualdays.com

mattias2.jpg

Ordförande Virtual Days

mattias@
virtualdays.com

Mattias Säker

lFV.inje.png

VI SOM DRIVER VIRTUAL CAREER DAYS

sus_edited.png
IT-HOGSKOLAN.png
lFV.inje.png

SAMARBETSPARTNERS

P-RIKS.JPG
KRISTIANSTAD.png
GMALA SAMARBETEN.JPG
sofa_edited.jpg
bottom of page