VCD Ny Utsida.jpg

VIRTUAL CAREER DAYS

Sveriges främsta digitala karriärplattform för studenter och arbetsgivare

VIRTUAL CAREER DAYS 
REKRYTERA ERA NÄSTA TALANGER DIGITALT 

Virtual Career Days är Sveriges första virtuella karriärplattformn i 3D-miljö – en digital arena där studenter och nyutexaminerade får knyta kontakter med er som arbetsgivare på ett inkluderande och hållbart sätt, året runt.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

pexels-edmond-dantès-4347366.jpg

FÖR DIG SOM ARBETSGIVARE

Ansvar du för er rekrytering?

Orolig för hur du ska lyckas du med rekryteringen 2023?

 

Den 25 oktober 2022 slog vi upp dörrarna till Sveriges största digitala rekryteringsevent för studenter och nyexaminerade. Tack vare att vår virtuella plattform är specialanpassad för digital rekrytering  kan du snabbt hitta rätt kandidater. Det digitala formatet gör att du kan hitta talanger oavsett var de befinner sig. 

Vår vision är att skapa ett interaktivt, inkluderande, effektivt och miljövänligt sätt att nå ut till kandidater i hela landet.

 

STÅ UT I MÄNGDEN

Interagera med potentiella kandidater i en häftig 3D-miljö som ger en unik användarupplevelse och ta chansen att skapa något unikt för ert varumärke. Kandidaterna kommer känna sig nyfikna och få upp ögonen för er och se att ni ligger i framkant.

ENGAGERA!

Med mer än 50 interaktiva funktioner i plattformen skapar du enkelt engagemang och kommunikation för att kunna bygga nya relationer för att hitta era nästa stjärnor, exempel via chat, videosamtal eller webinars, eller varför inte ett live mötesrum direkt i montern.

HITTA RÄTT LÄTT

Genom matchningsteknik hittar ni rätt talanger snabbare. Detta ger er en mer effektiv rekryteringsprocess och du kan ägna tiden på de kandidater som verkligen är relevanta för er och spara dem för intervju på plats eller uppföljning.

MÄTBARA RESULTAT

Tack vare mängder av statistikpunkter kan du utvärdera exakt vad eventet ger. Ni får även kontaktuppgifter till alla kandidater som besökt er monter för att kunna följa upp med intressanta kandidater även efter eventet.

En virtuell mötesplats för branding och rekrytering - öppen året runt

Den 25 oktober 2022 slog vi upp portarna till Sveriges första virtuella rekryteringsplattform i 3D-miljö. Under våra livedagar kan ni chatta med studerande, nyexade och arbetssökande, ta intervjuer och nätverka direkt via chat, video, föreläsningar och öppna mötesrum. 

Under året kommer vi löpande bjuda in besökare till olika LIVE-event, men resten av året står vårt digitala hus öppet för besök och då kan kandidater se er digitala monter, lära sig mer om er och anmäla intresse till era erbjudanden. Det innebär att ni löpande hittar kandidater som är intresserade av er och ni bygger långsiktigt ert varumärke.

Hur fungerar ett digitalt rekryteringsevent?

Ni som arbetsgivare tar plats med en virtuell monterplats i vår virtuella plattform. Där kan besökarna hitta information om er via video, text och bilder, samt se era aktuella student- och jobberbjudanden. Vår plattform erbjuder matchningsteknik så de kandidater som passar er profil matchas direkt mot er som utställare. Som utställare kan du jobba proaktivt och kontakta besökare både i och utanför din monter, och spara intressanta kandidater. Efter eventet får du en lista över de som besökt er monter, för framtida uppföljning.

Studenterna loggar in på plattformen med sitt CV bifogat. Under eventet får ni möjlighet att skapa kontakter via chat, videosamtal och föreläsningar, samt ta in ansökningar, boka in intervjuer och mycket mer.

roundtables.png
Entrance10.png

Varför Virtual Career Days?

Sveriges största event karriärsevent - 
Ca 400 000 studenter och arbetssökande bjuds in

Unik matchningsteknik 
Era erbjudanden matchas mot kandidaternas profiler.

Statikstik & verktyg för uppföljning
Få mätbara resultat och leads att följa upp

24/7 Live Support 
Vi finns här för dig hela vägen

Er virtuella monter 

Personlig avatar eller LIVE-representant hälsar välkommen

Fyll er monter med informationsmaterial, bilder, videos, erbjudanden

Chatta och håll videosamtal eller öppna videomöten för rådgivning/frågestunder 


Ta emot ansökningar till era student- och jobberbjudanden 

Håll seminarium och workshops LIVE eller välj förinspelade föreläsningar
 

 

Silver stand.png

Vad säger tidigare utställare?