top of page
Namnlös design.png
VC.logo.big.png
Teknik - Dag 2: About

HITTA DIN NÄSTA UTMANING HÄR 

Letar du efter sommarjobb, praktik, traineeprogram eller företag för ditt examenarbete?
Välkommen till Sommarjobb, praktik & traineedagen den 8 februari!

Den 8 februari går Sommarjobb, praktik & traineedagen av stapeln där du har chans att utöka ditt professionella nätverk och träffa rekryterare direkt live, chatta med spännande arbetsgivare, söka sommarjobb och praktik, traineeprogram, ta del av personlig karriärcoachning eller få hjälp med ditt CV! Vi kommer såklart även erbjuda spännande föreläsningar som ger dig exakt den inspiration du behöver inför framtiden!
Allt helt digitalt så du kan delta varifrån du vill, och såklart helt kostnadsfritt!

TALARE & FÖRELÄSNINGAR

På Virtual Career Days bjuder vi på föreläsningar inom en rad spännande ämnen. Tillsammans med Framtidsakademin är vi glada att kunna erbjuda föreläsningar från några av Sveriges bästa och mest älskade föreläsare. Vi utlovar massor av tips, ideér och mängder av inspiration! 

8 FEBRUARI 

ZNe5g2YQZmC8tTiTrVLs_1080x1080.jpg

Framgång

Hitta rätt attityd för framgång

Christina Stielli


Författare & organisationsutvecklare

I den här föreläsningen kommer du att lära dig hur du kan bemästra att hitta rätt attityd för framgång. Hon ger dig konkreta tips och verktyg som hjälper dig att möta dina rädslor, bryta dåliga mönster och göra på nya sätt. Du kommer att upptäcka hur du kan utvecklas i riktning mot dina drömmar och mål genom att ta kontroll över dina tankar.

 

Föreläsningen leds av Christina Stielli, en erfaren författare och organisationsutvecklare med en stark passion för beteendevetenskap. Christina har medverkat i TV4 Nyhetsmorgon, skrivit flera böcker och är aktiv inom hållbar, personlig utveckling. Hon kommer att dela med sig av sina insikter och metoder för att hjälpa dig att hitta en hållbar balans i ditt liv och stärka ditt emotionella välbefinnande.

i samarbete med

framgångsakademin logo.png
193644_custom_site_themes_id_FtE9VGQTT823BddVp1l2_John-Axelsson-Kursbild-1x1-1_b8cemu.jpg

Sömn expert

Optimera din sömn
John Axelsson

 

 Sömn- och stressforskare

I denna föreläsning delar John med sig av sin expertis och forskning för att hjälpa dig att förstå sömnens betydelse och optimera din sömnkvalitet. Föreläsningen innehåller en blandning av teoretisk kunskap och praktiska verktyg som hjälper dig att optimera din sömn och prestera bättre i din vardag.

John Axelsson är en framstående sömn- och stressforskare med över 25 års erfarenhet inom området. Han är verksam vid Institutionen för Klinisk Neurovetenskap på Karolinska Institutet samt Stressforskningsinstitutet på Stockholms Universitet och har publicerat över 100 vetenskapliga artiklar. 

i samarbete med

framgångsakademin logo.png
företagarna-7222 (2).jpg

CV expert

Daniel Fransén
Distansakademin

 

CV SKOLA

LIVE 10:00

Behöver du hjälp med ditt CV?
Kom på Daniels CV skola och få de bästa tipsen för att maxa ditt cv inför ditt framtida arbetsliv.
Daniel använder sin breda kunskap för att inspirera och motivera andra, och hans engagemang för dessa ämnen lyser igenom i hans arbete som utbildare och coach. 

Daniel är en mycket erfaren utbildare och jobbcoach som specialiserat sig på att assistera individer i deras karriärväxlingar. Han har en djup förståelse för arbetsmarknadens dynamik, vilket gör honom särskilt skicklig i att hjälpa människor att hitta nya yrkesvägar som passar deras färdigheter och ambitioner. Dessutom är Daniel expert på att hjälpa företag att identifiera och rekrytera rätt talanger, vilket säkerställer att de hittar medarbetare som inte bara har rätt kompetens, men också som passar in i företagskulturen.

jennysundman.jpeg

Livscoach

Jenny Sundman

Livscoach

 

3 nycklar till ett stärkt självledarskap!

LIVE 11:00

Jenny Sundman kommer att hålla en inspirationsföreläsning om vikten av ett starkt självledarskap. Du får lära dig skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och hur dessa samspelar i självledarskapet samt konkreta tips på hur du ökar din mentala styrka. Med ett starkt självledarskap och mental styrka kommer du att kunna hantera livet på bästa möjliga sätt, både i med och motgång, professionellt och personligen. 
 

Ett starkt självledarskap och mental styrka ligger till grund för att kunna hantera livet på bästa möjliga sätt, både i med och motgång, professionellt och personligen.

 

Jenny brinner för allt som har med personlig utveckling att göra och drivs av att hjälpa fler människor att leva ett bättre, mer glädjefyllt liv.

1628594902568.jpg

CV-Granskning

Lina Högemark
VD, Framtidsverket

 Optimera ditt CV med personlig

CV-Granskning

LIVE 13:00 - 14:00

OBS! Platserna är begränsade och släpps när eventet startar kl 9:00 den 8 feb. Först till kvarn gäller! 

Hur starkt är ditt CV egentligen? Vad krävs för att sticka ut i den konkurrensintensiva jobbmarknaden? Nu har du möjlighet att erhålla personlig feedback på ditt CV för att göra det ännu mer imponerande och konkurrenskraftigt.

Din konsultation varar i 10 minuter och leds av Framtidsverkets VD, Lina Högemark, som har tjugo års erfarenhet inom ledarskap, rekrytering, marknadsföring, grafisk design och varumärkesbyggande - en perfekt kombination för att ge dig expertråd om ditt CV och ta det till nästa nivå.
Allt du behöver göra är att ladda upp ditt CV på Virtual Career Days och boka in dig för en personlig CV-granskning mellan 13:00-14:00. Om du önskar feedback på din LinkedIn-profil, glöm inte att inkludera länk till den.

IMG_2061 (1).jpg

Programmering

Linus Rudbeck
Distansakademin

 

programmerings-Webbinarium

LIVE 10:30

Kom och träffa Linus på hans programmerings webbinarium och få en djupare inblick i programmerings världen.

Linus har gjort sig ett namn som en hyllad föreläsare och utbildare inom programmeringsvärlden. Med en passion för att sprida kunskap, driver han en mission där han vill att alla ska ges möjlighet att prova på programmering, oavsett deras bakgrund. Han är känd för sin pedagogiska skicklighet, en egenskap som har finslipats under mer än ett decennium av erfarenhet inom programmering. Dessutom har han spenderat de senaste fem åren med att utbilda andra i detta komplexa och ständigt utvecklande fält, vilket har stärkt hans rykte som en exceptionell lärare och mentor inom programmering. 

Presentation FÖRELÄSNING Julia.png

Stresspedagog

Julia Sköld 
Socionom & Diplomerad Stresspedagog

 

Förebygg och lindra stress med
medveten närvaro

 

Julia använder sin breda kunskap för att i den här föreläsningen inspirera, vägleda och stödja dig till att vara nyfiken inför din hälsa och inte blunda för när din kropp flaggar för att en förändring behöver göras. Men framförallt få konkreta expertråd för hur du tar kontroll över din hälsa på ett hållbart sätt!

Ingen har nog missat att stressrelaterad ohälsa blir ett allt större problem i samhället, kanske har du även själv känt av hur stressen påverkar dig och hindrar dig från att känna balans, meningsfullhet och kontroll i din vardag? 
Julia är utbildad till socionom, har arbetat inom socialtjänst samt haft olika tjänster inom socialt arbete där stressrelaterad ohälsa är en stor riskfaktor idag.

1687858518354 (1).jpg

Ericsson

Baya Flici

Vice President at Ericsson and Head of Accounts for Sweden, Finland, and the Baltics

LIVE 14:30

Dive deep into our exclusive interview with Baya Flici, partake in her insights as one of Ericsson's leading executives, and learn more about what it's like to work in her role. The lecture offers a distinctive perspective on Baya Flici's career journey at Ericsson, from her initial work in France to her relocation to Sweden. You will learn about the education and experiences that have been vital to her success, as well as how the corporate culture at Ericsson has contributed to her loyalty to the company for over 17 years. Explore the opportunities and motivation that have accompanied her career in this global corporation.

The lecture provides insights into the qualities valued by Baya Flici when recruiting new staff. It is a unique opportunity to broaden your knowledge and gain valuable advice for your future career.

The session will be conducted in English.

Linda Holmgren, Virtual Days.jpeg

Coach

Linda Holmgren
Coach & föreläsare

 

MOD - snabbaste vägen till din version av framgång

 

I denna föreläsning kommer Linda att djupdyka i temat mod och utforska olika verktyg och strategier för att hjälpa dig att gå din egen väg.

 

Vilken är din favoritartist? Skulle du lyssna på en ny artist som agerade som en kopia? hennes gissning är att ditt svar är nej.

 

Linda har jobbat i musikbranschen många år. Nu hjälper hon entreprenörer och ledare att lysa extra starkt. 

 

För att gå sin egen väg krävs mod. Linda kommer dela med sig av sina mest kraftfulla verktyg på den fronten. 

1681426146620.jpg

ChatGPT

Robin Granberg
Robin Entreprenör och CTO

 

Revolutionera ditt arbete med ChatGPT och anpassade GPT-modeller

Är du redo att ta ditt arbete till nästa nivå med hjälp av AI? Gå inte miste om Robins banbrytande föreläsning om hur du kan revolutionera ditt arbete med ChatGPT och anpassade GPT-modeller.
Som en erfaren entreprenör och CTO, ger Robin dig insikter i hur du kan använda dessa innovativa verktyg för att effektivisera dina arbetsprocesser, öka din produktivitet och främja din kreativitet.

Robin har en genuin passion för teknologi och produktinnovation och har tillbringat många år med att praktiskt tillämpa AI och andra teknologier i olika sammanhang.
Vad Du Kommer Att Lära Dig:
• Grundläggande koncept kring GPT:s
• Steg-för-steg processen för att skapa en egen GPT
• Inspirerande fallstudier som visar hur dessa AI-modeller

3a4e284e-7ec8-4c83-b058-e30cf7353f1e.jpeg

Världsmästare

Jonas Von Essen

Tvåfaldig
världsmästare i minne

Tvåfaldige minnesvärldsmästaren Jonas von Essen ger dig en introduktion till minnestekniker och visar hur du med hjälp av dem snabbt lär dig världens tio största länder till ytan på ett oförglömligt vis.

 

Med lite träning kan du använda samma tekniker för att lära dig nästan vad som helst!

 

Hitta fler minnestips och anmäl dig till den kommande minnesmästarkursen på: www.jonasvonessen.se

INFORMATION INFÖR EVENTET

Här kommer några tips & råd för hur du gör eventet så givande som möjligt!

  • Du loggar in här från kl 09:00 genom att registrera dig på Virtual Career Days.

  • Eventet pågår LIVE mellan 09-16. Live betyder att montrarna är bemannade och tillgängliga på chat och video under denna tid. 

  • Eventet sker i en digital 3D-miljö som påminner om en fysisk mässa. Använd gärna en dator för bästa användarupplevelse! 

  • Arbetsgivarna hittar du i de olika mässhallarna som du hittar i vänstermeny i platformen, där du kommer att kunna chatta med dem i de digitala montrarna. 

 

Optimera din profil

När du registrerat dig får du svara på några korta frågor för att kunna matchas mot arbetsgivarna. För att maximera dina möjligheter att skapa kontakter och hitta jobb under branschdagen, rekommenderar vi även att du laddar upp ditt CV i plattformen och fyller i din personliga profil ordentligt.

Dagens Program
09:00-16:00 - Ta del av alla förinspelade föreläsningar & träffa arbetsgivarna live!
10:00 - LIVE-föreläsning med Daniel Fransen: CV Skola

10:30 - LIVE-föreläsning med Linus Rudbeck: Programmerings-Webbinarium
11:00 - LIVE-föreläsning med Jenny Sundman: 3 nycklar till ett stärkt självledarskap!
13
:00 - 14:00 - LIVE CV Granskning med Lina Högemark: Optimera ditt CV med personlig CV-Granskning

14:30 - LIVE-föreläsning med Baya Flici: Vice President at Ericsson and Head of Accounts for Sweden, Finland


Föreläsningar
Under dagen kommer det att finnas både förinspelade och live-föreläsningar från yrkesverksamma och branschexperter. I plattformen hittar du dem i vänstermenyn under "Dagens Program". Se mer info om talarna ovan.

Interagera med utställarna 

För att interagera med utställarna kan du besöka deras digitala montrar i mässhallen. Här kommer du att kunna ställa frågor, diskutera jobbmöjligheter och lära dig mer om de olika organisationerna som deltar. Du kan även be dem starta videomöten för att ta intervjuer direkt på plats. Ta chansen att knyta kontakter för framtiden!

KOM OCH TRÄFFA REPRESENTANTER FRÅN HELA SVERIGE

feb 8.png

Varför Virtual Career Days?

Det är gratis och du kan delta var du än befinner dig!
Digitala event gör det lätt för dig att delta, till och med från sängen

Unik matchningsteknik 
Din utbildning & kompetens matchas mot utställarnas erbjudanden. Sök jobb, praktik, traineeprogram, partner till ditt examensarbete etc. 

Möjlighet att hitta jobb & prata med rekryterare direkt
Skapa kontakt med arbetsgivaren direkt under live-eventen via chatt,
eller boka en intervju direkt på plats

Inspireras och utvecklas! 
Under alla våra kostnadsfria LIVE-event bjuder vi dig på inspirerade föreläsningar, CV-skola, karriärcoachning live etc. 

View_01.jpg
bottom of page