top of page

BRANSCHDAG FÖR 
VÅRD & HÄLSA

 

VC.logo.big.png

 EN INSPIRATIONSDAG
FÖR DIG INOM VÅRD

Välkommen till en spännande och inspirerande dag för dig som är student eller yrkesverksam inom vård, omsorg och hälsa. På vår digitala branschdag har du chans att träffa anställande rekryterare, lyssna på unika föreläsningar och inspireras inför ditt kommande yrkesliv! 

Teknik - Dag 2: About

UR PROGRAMET 27 ARPIL

unestål.PNG

Prova på mental träning med Lars-Eric Uneståhl 

DIGITALT FRÅN KL 10:00

Lars-Eric Uneståhl är psykologen, forskaren och författaren som skapade den mentala träningen 1969.

År 2010 utsågs han till en av Sveriges mest inflytelserika personer. De senaste 50 åren har han hjälpt privatpersoner, elitidrottare och företagsledare att utveckla deras liv genom mental träning.
I samarbete med Framgångsakademin får du nu chans att prova på mental träning. 

FramgångsAkademin_logo_black_RGB.jpg
boka1.JPG

BOKA SPEED-INTERVJU MED REGION STOCKHOLM 

Du som är intresserad av att arbeta inom Region Stockholm kan redan nu boka in dig för en kort intervju med rekryterare från Jakobsbergs- och Sabbatsbergsgeriatriken. Allt du behöver göra är att registrera dig i plattformen, gå till deras monter, klicka på "Boka intervju", välj representant och klicka på "Boka tid" och klicka på 27 april för att se vilka tider som finns kvar. Det kommer att finnas ett begränsat antal mötestider att boka den 27 april, så skynda, det är först till kvarn som gäller!

UTSTÄLLARE

loggor vard.JPG

Branschdagar LIVE på Virtual Career Days

Virtual Career Days är en åretruntöppen plattform med branschspecifika LIVE-dagar. 

Virtual Career Days kommer vara öppet året runt. Två gånger per år kör vi VCD LIVE med stor mässa för alla branscher. Utöver det anordnar vi branschspecifika nätverksdagar live i plattformen där studenter har möjlighet att nätverka med arbetsgivare inom en rad olika branscher. Live innebär att montrarna är bemannade och det går att chatta direkt med arbetsgivare.

pexels-matheus-bertelli-3321793.jpg
Booth1.png

Så funkar det

Oavsett om du är med på plats på ett fysiskt mingel eller om branschdagen genomförs helt digitalt, har du möjligt att träffa utställare från just din bransch. 

Fysiskt mingel
Vi bjuder in 50 studenter/nyexade till en fysisk branschdag i Stockholm. där du får lyssna på föreläsare och mingla med arbetsgivare.. Om man deltar fysiskt är man såklart även välkommen att besöka den digitala mässhallen för att träffa fler utställare än de på plats. Vi bjuder på lunch eller fika. 

Skynda dig att anmäla dig nedan, antalet platser är begränsat. 
 

Digitalt mingel
Föreläsningarna från det fysiska minglet livesänds så att alla kan ta del av dessa, oavsett var du befinner dig. Utöver dessa samt förinspelade föreläsningar, kan du även besöka arbetsgivarna i respektive monter, chatta och ställa frågor samt se aktuella erbjudanden och söka jobb, praktikplatser, traineeprogram etc. 

Nedan anmäler du dig som student/besökare för eventet. 

VAD HÄNDER PÅ EN DIGITAL BRANSCHDAG?

Kom och bygg ditt professionella nätverk - träffa arbetsgivare som söker efter just din kompetens. Vi bjuder även på inspirerande föreläsningar som rör din bransch och yrke specifikt, och som förhoppningsvis kan inspirera & ge dig mer verktyg inför kommande arbetsliv!

Här är lite av det du som besökare får ta del av på en digital branschdag:

  • Träffa arbetsgivare från hela Sverige 

  • Sök praktikplats, jobb, partner för ditt examensarbete eller traineeplats

  • Chatta & nätverka direkt med rekryterarna i deras digitala montrar

  • Lyssna på LIVE-föreläsningar och förinspelade webinars 

  • Ta del a CV-skola, intervju-tips mm

VCD Ny Utsida.jpg
Lansera-io-pictogram-white-300x300.png
VC.logo.vit.big.png
FV.logo.transp.vit.png
bottom of page