top of page
vcd utstida no branding.png

WEBINAR
Virtual Career Days & Jobmatch Webinar 25 april 2024

Så framtidssäkrar du din organisation och arbetsstyrka

​Testa innovativ karriärguide för nya och befintliga medarbetare

Välkommen till ett spännande webinar i samarbete med Jobmatch, som utvecklat en unik karriärguide, skräddarsydd för att matcha medarbetare med över 1100 olika jobbtitlar. Med stöd av karriärguiden kan era medarbetare som behöver omplaceras hitta rätt i eller utanför organisationen. Vi lever i en tid av snabb förändring där traditionella jobb försvinner och nya dyker upp konstant. Hur säkerställer du att din organisation är rustad för framtiden och att du har rätt person på rätt plats?

 

Vad du kommer få ta del av: 

  • Få konkreta tips på verktyg för strategisk matchning av befintliga och nya medarbetare 

  • Hur du kan använda tester för både intern och extern rekrytering 

  • Hur du framtidssäkrar din arbetsstyrkan 
     

Webinariet gästas av Linda Löfvenstråle, JMT-specialist på Jobmatch och leds av Virtual Days VD Mattias Säker som har 20 års erfarenhet av studentrekrytering och ett stort intresse för AI och metaverse.   

Målgrupp 

Webinariet vänder sig till dig som jobbar med employer branding och rekrytering elle är intresserad av personlighetstester och matchning. 

  

Låter det intressant?  

Registrera dig nu och delta kostnadsfritt i vårt webinar för en personlig chans att testa karriärguiden och se vilka jobb och karriärmöjligheter som passar just din personlighet!

 

Om Virtual Days

Vår vision är att driva på utvecklingen mot hållbara möten och events. Virtual Career days är ett av hundratals events som drivs i vår plattform som är byggd för interna och externa employer branding och rekryteringsevents. Med hjälp av avancerad teknologi hjälper vi företag och individer att träffas och interagera utan kostsamma och tidskrävande resor.  

 

Vi hjälper våra kunder med helt unika 3D-miljöer, många väljer att skapa en digital tvilling av sitt huvudkontor, men endast fantasin sätter gränserna. Plattformen kan användas till de flesta digitala och hybrida eventen och vanliga usecase är rekryteringsevents, företagskonferenser och möten samt onboarding. Med Virtual Days förlänger ni livslängden på era event från några dagar till att den virtuella miljön kan vara tillgänglig året runt – före, under och efter era live event. 

Om Jobmatch 

JobMatch Sweden hjälper verksamheter att rekrytera och utveckla chefer och medarbetare med hjälp av träffsäkra arbetspsykologiska tester. JobMatch testsystem är världsledande vad gäller träffsäkerhet och JobMatch Talent- testet har vetenskapligt dokumenterat bäst förmåga att förutse arbetsprestation jämfört med andra tester på marknaden.

Insta.profile.pic.png
mattias_s 2.jpg

Mattias Säker
VD, Virtual Days

virtualdays side text black .png
lotta.jpeg

Linda Löfvenstråle
JMT-specialist

Registrering

FAKTA OM EVENTET

DATUM: 25 APRIL 2024 

TID: 8:30-8:55
PLATS: DIGITALT

PRIS: KOSTNADSFRITT 

bottom of page